Show Culinar & Tasting Menu

Restaurant Centru Vechi Suceava are onoarea să te invite la un eveniment unic în Suceava. 10 bucătari renumiți din România se adună în cadrul aceleiași bucătării motivați de pasiune să îți satisfacă papilele gustative într-un mod unic.

Artiști, de la mic la mare îți vor pregăti:

  1. Ceviche dorada , carpaccio de sfecla marinata , spuma de busuioc , pickles de ridiche , noodles crocant ,salsa verde , pudra de ulei de susan.
  2. Medalion de vita , purée de cartofi cu busuioc si alune crocante , sos de ciocolata cu aroma de chili si cafea , burete de ciuperci cu aroma de ulei de trufla , fulgi de cartofi , noisette de morcov .
  3. File de Somon marinat , pasta fina de varza rosie si mere caramelizate, jeleu de grapefruit , salsa de anghinare , migdale crocante , pudra de ulei de masline , sos de cipolinni.
  4. Tentacule de caracatita pe pat de ananas caramelizat , seminte de chia , hartie de orez crocant , spuma de lamaie , ghimbir , nasturtium
  5. Piept de rata glazurat cu miere si boabe de coriandru , legume crocante , pop corn de burgul , sos de physalis , mousse de portocale.
  6. Cannoli de mascarpone cu rodii si smochine , pamant de biscuit , jeleu , Hibiscus , pudra comestibila de aur.
Vino singur sau împreună cu perechea și răsfață-te așa cum nu ai mai facut-o niciodată în Suceava.
DATA: 21.04
ORA: 18:00
BILET (MENIU): 140/pers sau 250/cuplu
RSVP: 0749 222 202

Pentru a lua parte la eveniment este nevoie să vă rezervați locul în prealabil.